Restauratie

Gebrandschilderde ramen en glas in loodramen geven kerken, woonhuizen of kantoorpanden een eigen ziel en geschiedenis. Moderne interieurs gaan goed samen met klassiek glaswerk. Het is altijd de moeite waard om deze glazen in ere te herstellen en te laten restaureren.

Bij restaureren komt het aan op inlevingsvermogen en op techniek. De ambachtelijk geschoolde vaklui van iStainedglass hebben ruime ervaring en werken snel en efficiënt. Bij grote restauraties wordt nauw samengewerkt met andere gespecialiseerde ateliers. Voorbeelden van eerdere grote restauraties vindt u bij impressies.

Dankzij de unieke collectie mondgeblazen glas dat Sophie in Parijs heeft verzameld, kan zij ook uw antiek glaswerk perfect in originele staat herstellen.

iStainedglass volgt de strenge richtlijnen van het Corpus Vitrearum voor de Conservatie en Restauratie van Glasramen (Nürnberg 2004, 2e ed.), zoals beschreven op de site van De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Zoekt u specialisten op het gebied van glaswerk bij een her- of verbouwprojecten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.