Ontwerp

Eeuwenoude technieken voor eigentijdse ontwerpen

Naast onze expertise in restaureren, zijn wij ook zeer ervaren in het ontwerpen van eigentijdse ramen, sieraden, lampen en andere unieke (kunst)voorwerpen.

Ervaar – ook in uw moderne pand – de extra gloed als zonnestralen door gekleurd glas naar binnen schijnen. Informeer naar de mogelijkheden van glas in lood in dubbelglas, in nieuwe schuifdeuren, scheidingspanelen, voorzetramen of etalages.

Uw eigen ontwerp

Voor uitzonderlijke wensen op het gebied van glaskunst of het uitwerken van uw eigen ontwerp, bent u bij iStainedGlass aan het goede adres. Samen vertalen we uw visie in een concreet ontwerp.
Denk bijvoorbeeld aan een gebrandschilderd raam met uw bedrijfslogo of familiewapen. Ook andere items zoals fotolijsten en raamdecoraties krijgen dankzij het glas dat u zelf uitkiest een eigen karakter en persoonlijke noot.
Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos en ieder ontwerp is uniek!

Blikvangers in de tuin

Geef uw buitenmeubilair een personal touch met glas in lood. Want buiten kan je licht nog intenser vangen dan binnen. Tuinbanken, stoelen en tafels worden met accenten van glas in lood bijzondere blikvangers voor uw terras, balkon of tuin.

En daarbij mogen onze unieke windlichten niet ontbreken. Iedere lamp heeft een eigen kleur en karakter. In onze werkplaats aan de Hogewoerd zijn verschillende modellen op voorraad. Kom langs, of maak een afspraak.