Ontwerp

Adembenemende ontwerpen

iStainedGlass is afgestemd op werken in opdracht: Een breed scala aan specialistische technieken staat tot uw beschikking om adembenemende ontwerpen te realiseren. Dus ook voor uw uitzonderlijke wensen op het gebied van glaskunst bent u bij iStainedGlass aan het goede adres. Het is altijd spannend om uw visie vertaald te zien in een concreet ontwerp en door de technieken die Sophie beheerst kunt u erop vertrouwen dat aan uw verzoeken invulling kan worden gegeven. De kern is dat u zich wilt onderscheiden.

Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om uw bedrijfslogo/familiewapen in een brandschildering te verbeelden of om via een raam of deur de zonnestralen warm gekleurd uw bedrijf/woning van die extra gloed te voorzien? Denk ook aan nieuwe glas in lood ramen in dubbelglas, glas in lood panelen voor schuifdeuren in kamers en suite, scheidingspanelen in kantoorruimten, etalages of (kantoor)ramen aan de straat. De mogelijkheden zijn groot, het resultaat is in één woord: uniek.

Blikvangers

Ook uniek is de manier waarop Diatchenko glas in lood verwerkt in oud of nieuw buiten- of tuinmeubilair. Buiten kun je het licht nog intenser vangen, aldus Sophie. De veelal bestaande tuinbanken, stoelen en tafels vormt ze om tot originele blikvangers voor op uw terras, balkon of in de tuin. Heeft u misschien nog een meubel dat wel een ‘personal touch’ kan gebruiken?

Buitenverlichting

Naast tuinmeubilair met een bijzonder glas in lood accent, ontwerpt Sophie Diatchenko ook bijzondere windlichten voor buiten. Ook andere items, zoals bijvoorbeeld fotolijsten en raamdecoraties krijgen van haar een eigen karakter mee. In samenspraak met u combineert zij graag de eeuwenoude techniek met een modern ontwerp. Uw ontwerp wellicht?